Eddie Conard, beter bekend als Eddie C., komt op z’n eenentwintigste vanuit de Verenigde Staten naar Nederland om te studeren. Al snel wordt hij als zanger en percussionist ingelijfd in de Nederlandse muziekscene. Via Lee Towers, die van de jonge Conard onder de indruk is en met hem samenwerkt, komt Eddie in aanraking met andere Nederlandse artiesten, zoals Jan Akkerman, Candy Dulfer en Herman Brood. Ook internationale acts als The Pointer Sisters, Sting, Chaka Khan, Al Jarreau en Tavares weten hem te vinden. Met zijn eigen Eddie and the Soulband treedt hij overal in Nederland op. Soul, funk, Latin, jazz en pop; hij draait er zijn hand niet voor om. In 2014 doet hij mee aan het tv-programma The Voice en krijgt daarmee meer bekendheid bij het grote publiek. Als Eddie het podium op gaat is het feest. Bij Bart in de Knop, onder de bezielende toetsen dus van gastheer Bart de Win, zal dit podiumbeest zijn enthousiasme, warmte, energie en muzikaliteit gratis en voor niks met u delen. Deze keer om 19.00 uur, zodat voor aanvang gegeten kan worden in het Rozenknopje. Het concert is gratis, voor het eten graag even van tevoren reserveren

Eddie C.: zang, percussie & Bart de Win: zang, toetsen

(Foto: Ronald Rietman)

Al doet zijn nog altijd jongensachtige uitstraling anders vermoeden,  BJ Baartmans zit alweer ruim dertig jaar in het muzikantenvak. In die dertig jaar heeft hij zich ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige muzikanten van Nederland. BJ speelt met zijn hart op de snaren, lijkt te versmelten met zijn instrument. Daarnaast beschikt hij over een karakteristiek en prettig gruizig stemgeluid. BJ is een singer-songwriter met een indrukwekkend groot eigen repertoire, maar hij verrijkt ook muziek van anderen met zijn snarenspel. BJ werkte o.a. samen met JW Roy, Guus Meeuwis, Okieson en Iain Matthews. Bart en BJ delen, als Nederlandse ‘southerners’, een voorliefde voor de muziek uit de zuidelijke staten van de USA. Zij zullen nummers van hun muzikale helden spelen, maar het publiek ook verrassen met eigen werk. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om te eten in de fijne ambiance van een van de oudste cafés van Eindhoven.

 • BJ Baartmans: gitaar, zang
 • Bart de Win: piano, zang

23 oktober 16.00 uur. Toegang gratis.

‘t Rozenknopje, Hoogstraat 59 Eindhoven

(Foto: Hasse LindeĢn)

Elizabeth Simonian is een songwriter en vocalist, geboren op het eiland Cyprus, dochter van een Zweedse moeder en een Armeense vader. Ze heeft een groot deel van haar leven doorgebracht pendelend tussen de zonnige stranden van Cyprus en de groene natuur van Zweden. Sinds 2003 woont ze in Rotterdam, waar ze zang studeerde bij o.a. Bart. Vanaf 2009 bracht ze twee albums uit met eigen werk, dat het midden houdt tussen folk, jazz en americana. Ook was ze als zangeres betrokken bij een project met Zweedse, Griekse en Armeense volksmuziek. De bijbehorende cd Around the world werd uitgebracht bij Challenge Records en kreeg volop lovende recensies. In ‘t Rozenknopje zullen Bart en Elizabeth een greep doen uit hun  verrassend brede repertoire. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig samen te eten.

 • Elizabeth Simonian: zang
 • Bart de Win: piano, zang

11 september 16.00 uur. Toegang gratis.

‘t Rozenknopje, Hoogstraat 59 Eindhoven

(Foto: Ronald Rietman)

Zanger, pianist en liedjesschrijver Bart de Win zal op 21 augustus onder de noemer Bart in de Knop weer starten met zijn beproefde concertserie. Vaste bezoekers van voorheen Bart in de B zullen het concept herkennen: Bart heeft iedere editie een andere muzikale gast op bezoek, meestal inspirerende songwriters, maar soms ook geweldige pop- of jazzmuzikanten. Op zondag 21 augustus is de swingende aftrap met naast Bart drummer Eric van de Lest en contrabassist en zanger Tonnie Ector. Kom gezellig ontdekken wat er gebeurt als doorgewinterde muzikanten in een verrassende nieuwe samenstelling spelen. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om te eten in de fijne ambiance van een van de oudste cafés van Eindhoven.

 • Eric van de Lest: drums, zang
 • Tonnie Ector: bas, zang
 • Bart de Win: piano, zang

11 september 16.00 uur. Toegang gratis.

‘t Rozenknopje, Hoogstraat 59 Eindhoven

Let's meet!

YouTube -- https://www.youtube.com/playlist?list=PLbpIVmib6iWokFFKCRVs5hPHnEetKdM2J Twitter -- https://twitter.com/bartdewin iTunes -- https://itun.es/nl/sdrAp Facebook -- https://www.facebook.com/Bart.de.Win.Music/?fref=ts CD Baby -- http://www.cdbaby.com/Artist/BartdeWin

Follow Tip Jar on Spotify

Follow Bart de Win on Spotify

Next couple of gigs

 • Jan 25
  Earth Music Hall,  Wetter
   
 • Feb 2
  Lazy Sonnie Afternoon,  Son en Breugel
   
 • Feb 6
  Blaze & Co (onder het Kurhaus),  Scheveningen (Den Haag)
   

Join our mailing list

Listen here: