2020

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en meteen mocht ik constateren dat mijn agenda nooit helemaal te vertrouwen is. Altijd zijn er wel weer plannen die veranderen. Een tour die van het voorjaar naar het najaar verschuift. Een webhost die ermee ophoudt zodat we opeens onverwacht aandacht en energie moeten steken in het inrichten en editen van twee nieuwe websites. Een workshop voor het conservatorium in Leeds waar ik nu opeens tóch naartoe kan. 

En dan hebben we natuurlijk met Tip Jar ook weer wilde plannen om in het voorjaar onze vijfde cd op te nemen. De Texaanse avonturen met Gemstone Road en Onward hebben er toe geleid dat we de Jumping Dog Studio en de hele Walt Wilkins clan die daar omheen hangt graag weer als kloppend hart van het proces willen inzetten. We zijn druk aan het schrijven. Altijd leuk en vooral spannend. Vanzelfsprekend spelen we de komende tijd regelmatig. Mijn siteagenda laat alles zien wat ik doe. Op www.tipjar.nl vind je alle op Tip Jar toegespitste informatie. Texas here we come.  

Met Matthews Southern Comfort speelden we het hele vorige jaar regelmatig en in 2020 gaan we dat ook doen. Vorige week is de eerste Duitse tour soepel verlopen. Iain Matthews, BJ Baartmans, Eric Devries en ondergetekende hebben de eerste live-performances van nieuwe songs mogen geven. Dat moet ook want op 26 maart presenteren we de funkelnagelneue cd, ‘The New Mine’, in Venlo (Podium Grenswerk). In de zomer gaan we naar Engeland om op het Cropredy Festival te spelen. Da’s een eer en een feest. Kortom, plannen genoeg!

1 comment

  • Roel Kolthek
    Roel Kolthek Haselünne
    Great site Bart & Arianne! Especially the photographs, excellent.... Good luck and happy days, hugs!

    Great site Bart & Arianne! Especially the photographs, excellent.... Good luck and happy days, hugs!

Add comment