Our new single out now: Walt Wilkins & Tip Jar!

Walt Wilkins-Bill Small-Bart de Win Dutch tour Oct 27-Nov 12

Click on photo for info & ticket links.

Click on photo for info & ticket links.

Listen to our new single here:

Pre save our new song and be the first to hear it!

Coming out soon!

 

Tip Jar's warm blooded americana joins forces with the soulful and swampy sound of the Bayou Brothers. Want to know what we sound like together? Pre save our new song now and you'll be the first to hear it! 

New album & single on cd, vinyl, streaming & download!

Het nieuwe album nu te koop

Het nieuwe album is vanaf nu verkrijgbaar op cd en vinyl! (En vanaf 19 februari ook te streamen en downloaden via de bekende kanalen.) Bestel je exemplaar in ons winkeltje via onderstaande knop.

Luister op je favoriete streamingsite:

And yet another new single! Video premiere 5 PM (CET) December 18

The new Tip Jar single on all streaming & download sites:

2020

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en meteen mocht ik constateren dat mijn agenda nooit helemaal te vertrouwen is. Altijd zijn er wel weer plannen die veranderen. Een tour die van het voorjaar naar het najaar verschuift. Een webhost die ermee ophoudt zodat we opeens onverwacht aandacht en energie moeten steken in het inrichten en editen van twee nieuwe websites. Een workshop voor het conservatorium in Leeds waar ik nu opeens tóch naartoe kan.  

En dan hebben we natuurlijk met Tip Jar ook weer wilde plannen om in het voorjaar onze vijfde cd op te nemen. De Texaanse avonturen met Gemstone Road en Onward hebben er toe geleid dat we de Jumping Dog Studio en de hele Walt Wilkins clan die daar omheen hangt graag weer als kloppend hart van het proces willen inzetten. We zijn druk aan het schrijven. Altijd leuk en vooral spannend. Vanzelfsprekend spelen we de komende tijd regelmatig. Mijn siteagenda laat alles zien wat ik doe. Op www.tipjar.nl vind je alle op Tip Jar toegespitste informatie. Texas here we come.   

Met Matthews Southern Comfort speelden we het hele vorige jaar regelmatig en in 2020 gaan we dat ook doen. Vorige week is de eerste Duitse tour soepel verlopen. Iain Matthews, BJ Baartmans, Eric Devries en ondergetekende hebben de eerste live-performances van nieuwe songs mogen geven. Dat moet ook want op 26 maart presenteren we de funkelnagelneue cd, ‘The New Mine’, in Venlo (Podium Grenswerk). In de zomer gaan we naar Engeland om op het Cropredy Festival te spelen. Da’s een eer en een feest. Kortom, plannen genoeg!

Merry Christmas Everyone!

It's that time of year

You can find us anywhere (March 26 2019)

Join our mailing list