Een nieuwe start

(Foto: Henk Hennuïn)

Een nieuw seizoen. Een nieuwe site. Nieuwe plannen. De scholen zijn begonnen: Rotterdam, Utrecht en Eindhoven draaien weer. De speelagenda van Tip Jar begint vol te lopen en mijn losse projecten zijn weer opgestart. Dit seizoen is Bart in de B omgedoopt tot Bart in de Knop. De  Rozenknop in Eindhoven wordt dé muziekkroeg in de regio. Ik ga daar mijn maandelijks bijdrage aan leveren en misschien wel meer. De eerstvolgende editie is zondagmiddag 23 oktober met good old BJ Baartmans. Daar kijk ik erg naar uit. Een dag later halen Arianne en ik Walt Wilkins en Bill Small op als ze geland zijn op Schiphol. Twee weken heerlijke muziek en fijne vrienden. Misschien ook een biertje. Op de speelkalender kun je de data vinden. Niet te missen. Eind november een korte tour met Richard Lindgren, een Zweedse songwriter die al menigeen verrast heeft met zijn doorleefde liedjes en verhalen. Aanrader voor iedere liefhebber, en een prachtkerel. Eind december gaan Arianne en ik naar Texas om een begin te maken met Tip Jar cd nr.3. De schrijfsessies met de bijbehorende deadline-stress zijn uiteraard begonnen. Komt goed......toch? Vóór die tijd zal een soloproject van Ankie Keultjes vorm gaan krijgen. Die cd ligt me na aan het hart. Binnenkort meer. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de kerst-cd van Tina Mitchell Wilkins die ik in maart en april heb mogen produceren en inspelen. Jammer genoeg ben ik te laat in Austin om het releaseconcert te doen. De nieuwe cd's van zowel Walt Wilkins als The Mystiqueros gaan binnenkort de markt op. Ik kon gelukkig op beide mijn toetsenwerk toevoegen. Wat een feest om te doen. Eind oktober zullen ze deze kant opkomen in de koffers van Walt en Bill. Januari begint met een week Austin waarna Tip Jar haar eerste 2017 concert speelt in Meneer Frits te Eindhoven. Het mooiste podium om het jaar te beginnen. De week daarna Xinix in Nieuwendijk. Ook al een uitnodigende plek. Genoeg te beleven dus. Tot snel!

Leave a comment